Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Το μυστικό όπλο στην μάχη εναντίον του Αντίχριστου!

Κυρίες και Κύριοι έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της επερχόμενης μητέρας όλων των μαχών, που θα  προσφέρει αδιανόητη δόξα στους πολεμιστές του καλού,  στην μάχη τους εναντίον των δυνάμεων του Αντίχριστου.
Ναι, μιλάω για την μάχη στην οποία όλοι οι προφήτες της ανθρωπότητας αναφέρονται εδώ και χιλιετίες και χάρη στην οποία οι άνθρωποι θα κάνουν την μεγαλύτερη στροφή στην ιστορία τους, και από πλάσματα της πτώσης, θα ξεκινήσουν  την  μακράν  πορεία τους στο να μετατραπούν επιτέλους σε πνευματικά αγγελικά πλάσματα,  που κατόπιν θα προσφέρουν τα ίδια βοήθεια  σε  άλλους υλικούς διαπλανητικούς πολιτισμούς.
Σε αυτή την μάχη δεν θα υπάρχουν απλοί στρατιώτες. Όλοι οι μαχητές του καλού θα είναι στρατηγοί στο πεδίο της μάχης. Και θα είναι η μόνη μάχη της ιστορίας που θα κερδηθεί δίχως όπλα. Γιατί όλα τα πλούτη,   όλα τα τεχνολογικά μέσα και όλη την ισχύ κρούσης θα τα έχουν στα χέρια τους οι δυνάμεις του κακού. Οι κυβερνώντες και διευθύνοντες αυτό τον κόσμο δηλαδή.
Οπότε τι όπλο μένει στις ταξιαρχίες των καλών για να τους αντιμετωπίσουν και να τους κερδίσουν;
Μόνο ένα υπάρχει. Ναι καλά καταλάβατε. Η αγάπη. Γιατί αν οι καλοί αντιμετωπίσουν με μίσος τον Αντίχριστο και τους στρατιώτες του, αυτό θα σημάνει την πτώση τους, που  θα τους μετατρέψει και τους ίδιους σε στρατιώτες του κακού.  Άρα η αγάπη θα είναι το μοναδικό όπλο που θα έχουν στα χέρια τους για να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους και να κατακτήσουν την νίκη  χωρίς να μολύνουν το κάρμα τους.  
Αλλά εδώ τίθεται ένα μεγάλο πρόβλημα που όφειλε να βρει την λύση του. Φαντάζεστε ένα  άνδρα να παρατάσσεται στην μάχη και όταν τον πλησιάζει ο αντίπαλος να του λέει σαγαπώ;  Όποιον ετεροφυλόφιλο άνδρα και αν  βάλετε, όσες φορές και αν προσπαθήσει, του είναι αδιανόητο  να πει σαγαπώ σε ένα άλλο άνδρα. Εδώ δεν μπορεί να το πει  ούτε καν στον κολλητό του, θα το πει στον ασχημάντρα της λεγεώνας των ξένων;    Αδύνατο.
Σπάσανε τα κεφάλια τους λοιπόν οι αρχιστράτηγοι του Αγγελικού στρατού και μετά από μαραθώνια σύσκεψη βρήκαν την λύση. Μόνο οι ομοφυλόφιλοι  άντε και  οι αμφίφυλοι άνδρες, καθώς και οι γυναίκες,  θα συμμετάσχουν είπαν  σε αυτή την μάχη.  Και σε αναπαράσταση της μάχης που κάνανε για να προετοιμαστεί ο στρατός, προέκυψε το εξής σκηνικό.      
Ο     κακός πλησιάζει πάνοπλος και μαινόμενος τον στρατιώτη του καλού. Αυτός ντυμένος με ένα απλό λευκό t-shirt και ένα σορτσάκι, τον κοιτάει με ένα γλυκό χαμόγελο.   Ο κακός γελώντας βροντερά και με αλαζονεία,  πλησιάζει  πολύ κοντά στον αλαφροΐσκιωτο νέο, όταν εκείνος     ξαφνικά πλησιάζει στο μάγουλο του κακού, φυσά ελαφρά μες στο αυτί του και του ψιθυρίζει  “σαγαπώ”.  Ο δαιμονικός στρατιώτης  μένει κάγκελο, κοιτάει αιφνιδιασμένος τον λευκοντυμένο άνδρα με ένα τεράστιο ερωτηματικό στα μάτια, καθώς εκείνος αρπάζοντας την ευκαιρία και πεταρίζοντας αθώα  τα βλέφαρα,   του σκάει  ένα τρυφερό  φιλί στη άκρη των χειλιών.  Ο στρατιώτης του σκότους  βγάζει μία στριγκή κραυγή φρίκης και χάνοντας το φώς του,  συνειδητοποιώντας  τι είδαν τα μάτια του και τι άκουσαν τα αυτιά του, πέφτει σφαδάζοντας  στο έδαφος,  καθώς το σώμα του λιώνει σαν το κερί…
Και σαν ενόραση σας λέω  είδα,  ότι όντως  έτσι ακριβώς εξελίχτηκαν τα πράγματα και στην πραγματική μάχη,  αγαπημένοι μου φίλοι.  Και καθώς το όραμα συνεχίστηκε, αγαλλίασε  η ψυχή μου καθώς διέκρινα τον εαυτό μου γέροντα πια με λευκή γενειάδα,  να έχω στα γόνατα μου μικρά αγγελούδια και να τους διηγούμαι την θρυλική ιστορία, που δεν χόρταιναν  να ακούνε, ξανά και ξανά.  Αγγελούδια  που θα μεγαλώσουν ήρεμα  και ευτυχισμένα  πάνω στον υπέροχο πλανήτη μας,  που επιτέλους θα ανασάνει και αυτός  ελεύθερος από το βάρος της ανθρώπινης πλεονεξίας και αλαζονείας. J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου